Professionel montering af frostrum i Syddanmark og på Fyn

Hos Øens Køle- & Klimateknik ApS har vi 30 års erfaring med installering og montering af frostrum, vi har gennem årene leveret et utal af frost- og fryserum til restauranter, storkøkkener, hoteller, bagere osv.

Vi holder til på Fyn og har udført mange opgaver i Svendborg, Middelfart, Bogense, Faaborg, Odense, men vi servicere hele Syddanmark.

Vi går meget op i kvalitetsbevidste løsninger, som passer til jeres krav og behov. Derfor er en god dialog med jer som kunde, rigtig vigtig for os.

Udover at vi levere og montere frostrum, så hjælper vi med at dimensionerer kompressor og fordamper, så det hele passer til jeres behov.

Frostrum fremstillet efter dine behov

Vi levere og montere frostrum og fryserum alt efter hvad jeres behov er, der er ingen opgaver der er for store eller for små til os.

Vi har stor erfaring med at levere frostrum til storkøkkener, restauranter, hoteller mm. Så uanset hvad du mangler et frostrum til, så kan vi være behjælpelige med opgaven.

Vores højeste prioritet er at sikrer at, du får den løsning der passer dit behov, både i forhold til strømforbrug, temperaturer osv. Så dine råvare opbevares fuldstændig korrekt.

Kontakt os og få et tilbud på montering af frostrum

Har du et frostrum der trænger til at blive serviceret, eller skal du have monteret et fryserum?

Så kontakt Øens Køle- & Klimateknik ApS og få service og vedligeholdelse af dit fryserum til konkurrencedygtige priser.

For at dit frostrum fungere 100% optimalt, så skal det serviceres regelmæssigt.

Ønsker du at få et serviceeftersyn af dit frostrum? eller skal du have monteret et helt nyt frostrum, så kontakt os på 31782300 eller udfyld vores kontaktformular her på siden, også vender vi tilbage hurtigst muligt.