Jordvarme → Miljøvenlig varme → Billig | Assens og Fåborg
Har du spørgsmål? Ring idag på
3178 2300

Jordvarme er den helt rette varmeløsning til dig, der har et stort varmeforbrug, og samtidig ønsker at skåne miljøet samt få en billig varmeregning. Der er dog nogle krav til ens ejendom, før man kan få en effektiv installation. 

Man skal nemlig have et forholdsvis stort grundareal, hvor der ikke står træer buske eller andre ting, som kan skygge for solens stråler på jordens overflade. Derfor er jordvarme især ideelt for husejere med store friarealer, landbrug og erhvervsbyggerier.

Bliv kontaktet og hør mere om jordvarme

Læs også om luft til vand varmepumper som er en anden effektiv, billig og miljøvenlig varmeløsning.

Hvordan virker jordvarme

Jordvarme er som navnet hentyder, varme gennem jorden. Når man har jordvarme, vil man grave jordslanger ned i cirka en meters dybde i haven. Varmeslangerne i jorden bliver derefter forbundet til et varmeanlæg, som monteres i huset. 

Når solen så opvarmer de øverste lag i jorden, vil jordslangerne optage denne varme og sende den igennem jordvarmeanlægget, hvorfra det sendes videre ind i huset som varme til radiatorer, gulvvarme og varmt vand til hanen, i den helt rette temperatur.

Få pris på jordvarmepumpe

Jordvarmeanlæg er en stor investering, og den endelige pris afhænger blandt andet af det nødvendige energiforbrug og jordens evne til at lede varme. Men ønsker du at høre mere om prisen på jordvarme, så tilbyder vi at komme ud og give et uforpligtende tilbud, samt rådgive dig omkring de forskellige muligheder du har i forhold til jordvarmeinstallationen.

I forhold til andre varmeløsninger som oliefyr, fjernvarme eller naturgas, så kan man reducere ens varmeregning med op til 50-60%. Derfor skal jordvarme ses som en længerevarende investering, som kan give et godt afkast i sidste ende. 

Mange oplever at investeringen er tjent hjem inden for 10 år. Og med en levetid på op til 20 år har man mange år hvor det er en økonomisk gevinst.

Vedligeholdelse med jordvarme service

For at sikre dig, at du får det optimale ud af dit jordvarmeanlæg, anbefaler vi, at du får lavet en regelmæssigt serviceeftersyn af anlægget. Ligesom alle andre typer af varmeanlæg kan det være dyrt, hvis dit jordvarmeanlæg ikke fungerer helt optimalt.

Hos Øens Køle- & Klimateknik kører vi rundt på hele Fyn, vi ligger mellem Assens og Faaborg. Hvis du vil høre mere om dine muligheder for jordvarme, og den besparelse du kan opnå eller vil have mere information omkring vores serviceeftersyn, så kontakt os på telefon  3178 2300, via mail info@fkkt.dk eller udfyld kontaktformularen her på siden.

Få en energirigtig varmeløsning.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 150 likes på​ Facebook


Øens Køle- & Klimateknik ApS
Brusbjergvej 2, 5683 Haarby

Telefon: +45 31 78 23 00
info@fkkt.dk
CVR: 39473445