Jordvarme installation og service i Syddanmark og på Fyn

Skal du have installeret et jordvarmeanlæg? eller overvejer du generelt bare at få installeret et jordvarmeanlæg. Kontakt Øens Køle- & Klimateknik ApS, og få et godt tilbud på opsætning og installering af dit jordvarmeanlæg, i blandt andet Svendborg, Middelfart, Bogense, Faaborg, Odense og resten af Fyn.

Jordvarmeanlæg er klimavenlige

En jordvarme installation er utrolig klimavenligt da det ‘’fodres’’ af solen, som er en uudtømmelige energikilde, når du køber et jordvarmeanlæg får du et anlæg der passer sig selv, og som kun skal have et årligt servicetjek af en tekniker.

Når du får anlagt et jordvarmeanlæg vil du kunne reducere dit CO2-udslip op mod 50-75% i forhold til ved almindelige opvarmningsformer.

Boliger der har skiftet deres oliefyr, fjernvarme eller naturgas ud med jordvarme, opnår en besparelse på op mod 50-60%, da du jo henter din energi direkte og gratis fra jorden.

Læs også om luft til vand varmepumper som er en anden effektiv, billig og miljøvenlig varmeløsning.

Hvordan virker jordvarmeanlæg?

Jordvarme er som navnet hentyder, varme gennem jorden. Når man har jordvarme, vil man grave jordslanger ned i cirka en meters dybde i haven. Varmeslangerne i jorden bliver derefter forbundet til et varmeanlæg, som monteres i huset.

Når solen så opvarmer de øverste lag i jorden, vil jordslangerne optage denne varme og sende den igennem jordvarmeanlægget, hvorfra det sendes videre ind i huset som varme til radiatorer, gulvvarme og varmt vand til hanen, i den helt rette temperatur.

Hvad koster et jordvarmeanlæg?

Når du skal ud og investerer i et jordvarmeanlæg, så anbefaler vi at du får en professionel ud og rådgiver dig i forhold til hvad dine muligheder er for jordvarme installationen.

Vi stiller os gerne til rådighed og kommer ud og giver dig et uforpligtende tilbud på et jordvarmeanlæg. Prisen afhænger nemlig blandt andet af det nødvendige energiforbrug samt jordens evne til at lede varmen.

Derudover anbefaler vi at du får lavet et service af din jordvarme installation minimum 1 gang om året, som også er lovpligtigt hvis du vil bevare garantien, men også fordi at dit anlæg indeholder mere end 1 kg kølemiddel.

Det er derfor lovpligtigt at, få lavet et serviceeftersyn 1 gang årligt, hvor vi gennemgår anlægget for dig, og sikrer at alting er som det skal være.

Få et tilbud på din jordvarme installation

Har du et ønske om at, udlede mindre CO2 samt spare en masse penge på din varmeregning på lang sigt? Så er et jordvarmeanlæg det rette valg for dig. Vi hjælper ofte med opgaver i Svendborg, Middelfart, Bogense, Faaborg, Odense og resten af Fyn.

Du er velkommen til at kontakte os på 31782300