Køleanlæg til kølerum i hele Syddanmark og på Fyn

Øens Køle- & Klimateknik ApS sælger, installere, montere samt servicere diverse køleanlæg i hele Syddanmark og på Fyn heriblandt Svendborg, Middelfart, Bogense, Faaborg, Odense og resten af Fyn. Vi kører ud til både private og erhvervskunder.

Vi har over 30 års erfaring med installering, montering og servicering af køleanlæg, og du er derfor garanteret et kvalitetsbevidst resultat hver gang.

Vi har stor erfaring med levering og montering af kølerum til storkøkkener til ethvert behov. Udover køle- og frostrum til restauranter, så har vi også leveret løsninger til et utal af andre brancher såsom hoteller, bagere, blomsterhandlere og mange flere.

Udover at leverer og monterer elementer til alle typer køle- og frostrum, så hjælper vi også med at dimensionerer kompressor og fordamper, så det hele passer til jeres behov.

Service af køleanlæg

For at have et køleanlæg der fungere optimalt, så er det en nødvendighed at det bliver serviceret regelmæssigt. i tilbyder derfor altid en grundig gennemgang af dine kølesystemer.

Der er nemlig mange strenge regler når det kommer til håndteringen af fødevare, og det sætter derfor også store krav til køleanlægget i et køle eller fryserum. Derfor er det også rigtig vigtigt at få udført et service af dine køleanlæg regelmæssigt.

Har du et køleanlæg som trænger til at blive serviceret så kan vi til tilbyde service og vedligeholdelse af dit kølerum til konkurrencedygtige priser.

Få et uforpligtende tilbud på køleanlæg

Har du et køleanlæg som trænger til at blive serviceret eller ønsker du at få installeret et køleanlæg? Så kan Øens Køle- & Klimateknik ApS hjælpe dig!

Giv os et kald på 31782300eller send en mail til info@fkkt.dk også vender vi tilbage med et godt tilbud til dig.