Professionel installering og montering af kølerum

Hos Øens Køle- & Klimateknik ApS laver vi alt fra service til installering af nye kølerum og frostrum for vores privat samt erhvervskunder i hele Syddanmark, men ofte i områderne omkring Svendborg, Middelfart, Bogense, Faaborg, Odense og resten af Fyn. Vi lever af tilfredse kunder og derfor er vi drevet af at skabe de bedste og mest optimale løsninger for dig, så de er tilpasset dine krav og behov.

Udover at leverer og monterer elementer til alle typer køle- og frostrum, så hjælper vi også med at dimensionerer kompressor og fordamper, så det hele passer til jeres behov.

Isoleringstykkelsen på kølerummet er også en ting at være opmærksom på, med strømpriserne i Danmark kan det godt betale sig at, investere lidt mere i isoleringen når du bestiller et kølerum, da du på den måde spare på din strømregning i hele den tid du har kølerummet.

30+ års erfaring med levering af kølerum i Syddanmark og på Fyn

Øens Køle- & Klimateknik ApS er din professionelle leverandør af kølerum af høj kvalitet, uanset hvad jeres rum skal køle så kan vi levere den fulde løsning til jer, det gælder alt fra et lille køleanlæg til et køle- eller frostrum i et storkøkken.

Vi har stor erfaring med levering og montering af kølerum til storkøkkener til ethvert behov. Udover køle- og frostrum til restauranter, så har vi også leveret løsninger til et utal af andre brancher såsom hoteller, bagere, blomsterhandlere og mange flere.

Kontakt os og få et tilbud på montering og servicering af kølerum

Har du et køleanlæg som trænger til at blive serviceret så kan vi til tilbyde service og vedligeholdelse af dit kølerum til konkurrencedygtige priser.

For at dit køleanlæg køler 100% optimalt skal det serviceres regelmæssigt.

Ønsker du at få et serviceeftersyn af dit køleanlæg eller skal du have installeret et helt nyt køle så kontakt os på 31782300 eller udfyld vores kontaktformular her på siden og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.