Kølerum & Frostrum → Levering og montering → Klik her!
Har du spørgsmål? Ring idag på
3178 2300

Kølerum og frostrum

Hos Øens Køle- & Klimateknik ApS laver vi alt fra service til installation af nye køleanlæg, kølerum eller frostrum til vores privat og erhvervskunder i hele landet.

Udover at leverer og monterer elementer til alle typer køle- og frostrum, så hjælper vi også med at dimensionerer kompressor og fordamper, så det hele passer til jeres behov.

Kølerum til storkøkken 

Uanset hvad jeres rum skal køle så kan vi levere den fulde løsning til jer, det gælder alt fra et lille køleanlæg til et køle- eller frostrum i et storkøkken.

Vi har stor erfaring med levering og montering af kølerum til storkøkkener til ethvert behov. Udover køle- og frostrum til restauranter, så har vi også leveret løsninger til et utal af andre brancher såsom hoteller, bagere, blomsterhandlere og mange flere.

Få et gratis tilbud på et frost- eller kølerum

Service af køleanlæg til kølerum

Har du et køleanlæg som trænger til at blive serviceret så kan vi til tilbyde service og vedligeholdelse af dit kølerum til konkurrencedygtige priser.

For at dit køleanlæg køler 100% optimalt skal det serviceres regelmæssigt.

Ønsker du at få et serviceeftersyn af dit køleanlæg eller skal du have installeret et helt nyt køle- og frostrum så kontakt os på 3178 2300 eller udfyld vores kontaktformular her på siden og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Bliv kontaktet

og få et uforpligtende tilbud

Bliv kontaktet


Vurderet 5 / 5 stjerner og over 150 likes på​ Facebook


Øens Køle- & Klimateknik ApS
Brusbjergvej 2, 5683 Haarby

Telefon: +45 31 78 23 00
info@fkkt.dk
CVR: 39473445