Overvejer du at få installeret en luft til luft varmepumpe? Så kontakt Øens Køle- & Klimateknik så kan vi give dig et uforpligtende tilbud på installering og montering af din luft til luft varmepumpe.

En luft til luft varmepumpe består af en indedel og en udedel, i udedel er der kompressor og ekspansionsventil.

Det er en rigtig god løsning hvis du skal have varmet din helårsbolig, sommerhuset eller din kolonihave op.

En luft til luft varmepumpe fungere således at den levere både varme og kulde til boligen, dette er en grønnere og mere økonomisk energikilde til din bolig.

En luft til luft varmepumpe udnytter energien i luften udenfor til at skabe en behagelig varme indenfor. Vi forhandler flere forskellige varmepumper, og derfor er det også rigtig vigtigt at i finder den varmepumpe der passer til jeres behov.

Få en pris på montering af luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe optimere klimaet i din bolig, bakterier, støvpartikler og fugt bliver fjernet fra luften, du kan kan bibeholde det gode helbred.

Den tunge luft gør hovedet tungt og dræner energien, og derfor er det også vigtigt i arbejdsmiljøer at, have god udluftning.
Udover at give rent luft, så opnår du også en større kontrol over temperaturen i lokalet.

Vi kører altid med konkurrencedygtige priser på varmepumper, og prisen afhænger meget af hvilken pumpe du ønsker.

Kontakt os og få et tilbud på montering af luft til luft varmepumper

Vi montere og servicere varmepumper for både private og erhverv, og hvis du har brug for vores hjælp er du velkommen til at kontakte os på 31782300 og få et uforpligtende tilbud på monteringer og servicering af din luft til luft varmepumpe. Vi udfører ofte opgaver omkring Assens, Fåborg og Odense.