Vi monterer luft til vand varmepumpe i hele Syddanmark og på Fyn

Overvejer du en luft til vand varmepumpe? Så kontakt Øens Køle- & Klimateknik ApS allerede i dag, og lad os hjælpe med en god holdbar løsning, der matcher dine behov. Vi udfører ofte opgaver i områderne nær Svendborg, Middelfart, Bogense, Faaborg, Odense og resten af Fyn. 

Luft til vand varmepumper er en god og effektiv varmeløsning for rigtig mange danske hjem. Selve installationen er nem og hurtigt at udføre i forhold til nogle af de andre varmeløsninger. Selvom huset bliver varmet op fra luften udefra, så kan varmepumpen på selv de koldeste vinterdage stadig generer varme nok til hele hjemmet.

Er du i tvivl om en luft til vand varmepumpe er den rette løsning for dig, så er Øens Køle- & Klimateknik ApS klar til at hjælpe dig, bestil et uforpligtende besøg og vi gennemgår dine muligheder for en effektiv og energibesparende varmeløsning.

God pris på luft til vand varmepumpe inkl. montering 

Prisen for installation af en luft til vand varmepumpe afhænger meget af husstandens varmeforbrug. Derfor kan vi ikke give en konkret pris før vi har været på et besøg hos dig.

Når vi kommer på besøg, vil vi gennemgå de forskellige former for varme, du kan gøre brug af, det kunne også være at jordvarme var mere oplagt for lige netop dig og dine behov. Uanset behov laver vi en energiberegning så vi kan finde den helt rette varmeløsning til dig.

Vi udregner hvor stort et forbrug du har i dag og prisen for din nuværende varmeløsning, derefter ser vi på hvad forbruget vil være med en ny luft til vand varmepumpe, så du har et godt sammenligningsgrundlag og samtidig kan se hvor god en investering det vil være for dig.

Luft til vandvarme spare dig penge og energi 

Hvis du i dag varmer din bolig ved hjælp af naturgas eller oliefyr kan du med et nyt luft til vand varmeanlæg spare op til 50% på din varmeregning.

Hvilket betyder at du kan spare flere 1000 kroner årligt. I de fleste tilfælde er din investering tjent hjem på 8-9 år, og med en levetid på 15-20 år kan det blive en rigtig god investering på den lange bane.

Udnyt energi fradrag ved luft til vand varmeinstallation 

Når du får lavet energioptimering af din bolig kan du gøre brug af energifradraget. Dette er også gældende ved installation af en luft til vand varmepumpe. 

Derudover er det også muligt at udnytte håndværkerfradraget i forbindelse med opsætning af varmepumpen. Håndværkerfradraget dækker dog kun arbejdstimer og ikke materialer eller varmepumpe.

Det anbefales altid at du tjekker op på de nyeste regler på området da disse kan ændre sig.

Få et tilbud på luft til vand varmepumpe

Vil du hører mere om dine muligheder, hvor meget du kan spare årligt med en luft til vand varmepumpe eller booke et uforpligtende besøg og tilbud på varmeanlægget, så kontakt os gennem vores kontaktformular her på siden, giv os et kald på 31782300 eller send en mail på info@fkkt.dk