Vi vil gerne gøre opmærksom på at vi er - Øens Køle- & Klimateknik ApS.

Vi er et rutineret team med 30 års erfaring inde for køl – varme - Klimateknik.

Vi har altid været specialiseret inden for gartner, med de problematikker modning af et produkt kan give. Altså beregning af den øgede effekt der kan komme indefra, og hvordan luften bør fordeles.

Så det ikke kun er skallen der bliver kølet.

Derudover har vi altid været gode inden for varmepumper af alle typer. Der i disse dage vil kunne give en stor besparelse i den daglige drift. Der er også lavet Varmepumpe løsninger nu, som kan komme op på en fremløbstemperatur på 65 grader. Så det kan godt være, det er den rigtige løsning nu, selvom det ikke var det for år tilbage. Vi kan også søge energitilskud for jer. Så det hele bliver nemt og overskueligt.

Vi leverer løsninger til Fx. Gartnerier - Slagter - Bager - Kantiner - Butikker - Ventilationskøl - Serverrum - kontormiljøer - rum opvarmning / nedkøling - Udføre A/C service på busser.

Vi er et stolt firma der vil lave de ting vi er gode til, så giv os et kald på 31782300. så skal vi nok frasorterer HVIS der skulle komme en opgave vi ikke kan udføre.

Disse erfaringer er med til sammen med ISO9001:2015 at sørge for at vi kan hjælpe jer, med jeres udfordringer eller nye projekt.

Hvorfor eftersyn?

Regeringen har lavet en lov om, at anlæg med over 1 kg kølemiddel skal have lavet eftersyn minimum en gang om året.

Loven er lavet for at minimere risikoen for udslip af kølemiddel, der er potentiel skadelig for vores natur.

Derudover er der mange elektriske dele i et anlæg, som ofte går ind under en kortslutningsskade ved forsikringsselskaberne, men da de også kender til regeringens love, kan de frasige sig ansvar hvis der ikke er udført lovpligtig eftersyn.

Har i et anlæg der mangler lidt kølemiddel vil kompressoren køre mere end normalt og så bliver anlægget dyrere at køre med over tid end et eftersyn koster, så det er også for jeres egen skyld

Når vi har udført det lovpligtige eftersyn, vil vi sende en rapport sammen med regningen som giver et billede af hvordan jeres anlæg køre​​r​​​

Varmepumper?

Vi leverer og monterer alle typer varmepumper, men vi har selvfølgelig vores favoritter som vi anbefaler.

Vi hjælper jer gerne med at dimensionerer hvis i skal konverterer fra gas/olie eller pille fyr. Der vil ofte være et energitilskud som vi selvfølgelig gerne hjælper jer med at søger om.

Hvor kan vi hjælpe?

  • Ventilationskøling
  • EDB køling
  • Køle/frostrum
  • Varmegenvinding
  • Varme og kølebehov i samme anlæg
  • Kombination med jordslanger og komforkøling
  • Energioptimering
  • Fejlsøgning
  • Transport køl + A/C