Chiller / Vandkøleanlæg i hele Syddanmark og på Fyn

Hos Øens Køle- & Klimateknik ApS levere vi vandkøleanlæg til både private og erhverv, hvilket vi har gjort i over 30 år. Vi har derfor specialiseret os i at installere og montere chiller anlæg. Vi udfører ofte opgaver i områderne Svendborg, Middelfart, Bogense, Faaborg, Odense og resten af Fyn.

Ring i dag for et godt tilbud

Hvad er et vandkøleanlæg?

Et vandkøleanlæg også kaldet en chiller, er et anlæg der er bygget til at fjerne varmen via væske, det kan være en glycolblanding hvis det skal kunne blive koldere end -0 grader, det kan også være demiraliseret vand hvis alt er indendørs, fordelen her er at kompressoren køler på en veksler hvor vandet løber igennem så man får et utroligt Kw effektivt anlæg uden de store mængder kølemiddel, samtidig er mulighederne for at udvide anlægget til flere kw stort, hvis forarbejdet er lavet ordentligt.

Et chilleranlæg bliver anvendt i flere sammenhænge så som til aircondition, vandkøling af servere og i køle- og fryserum.

Der er flere fordele ved at vælge vandkøling

Et chiller vandkøleanlæg har mange fordele, et chilleranlæg er driftsikkert og effektivt når det kommer til at nedkøle diverse produktionsudstyr, dermed sikrer et chilleranlæg også en høj produktivitet. 

Derudover har chilleranlæg også en del miljømæssige og økonomiske fordele, som kan gavne dig og dine omgivelser. Vandkøleanlæggene har en mindre kølemiddelfyldning end andre køleanlæg. En anden fordel ved vandkøling er at der kan kobles en frikøler til, så er udeluften kold nok, kan denne køle væsken uden at tænde kompressoren, og på den måde få en energibesparelse. Med de temperature vi har i Danmark er det måske kun 2-4 måneder om året kompressoren behøver at køre.

Danmark er i front hvad angår lovkrav mod kølemiddel af ozonnedbrydende kølemiddel, hvilket har medført at, køle og klimateknik er blevet til en mere miljøvenlig branche.

Levering og servicering af vandkøleanlæg

Hos Øens Køle- & Klimateknik ApS kan vi hjælpe dig med at få monteret og installeret dit køleanlæg, uanset om det er til et køle- og fryserum, et serveranlæg mm.

I er altid velkomne til at ringe og høre om mulighederne hos os for vandkøling, og så kan vi sammen finde en løsning til jer. Vi er konkurrencedygtige på prisen, og alle vores chilleranlæg er af højeste kvalitet.

Kontakt os for servicering og montering af chiller anlæg

Står i og skal bruge et vandkøleanlæg/chilleranlæg til en konkurrencedygtig pris?

Så kontakt Øens Køle- & Klimateknik ApS på 31782300 og så finder vi en god løsning til dig, med montering og installering af dit chiller anlæg. Vi står til rådighed i hele Syddanmark, men udfører ofte opgaver i Svendborg, Middelfart, Bogense, Faaborg, Odense og resten af Fyn.

Kontakt os og hør mere