Reparation og service af alle anlæg på hele Fyn

Hos Øens Køle- & Klimateknik ApS udfører vi alle former for reparationer og service af varmepumpe-, jordvarme og kølemiddel anlæg. Vi har 30 års erfaring med at udfører det årlige lovpligtige eftersyn af dit anlæg.

Når vi udfører det lovpligtige service og eftersyn af dine anlæg, så omfatter dette en gennemgang af anlæggets sikkerhedsudstyr, om anlægget stadigvæk lever op til de gældende regler i forhold til indretning og konstruktion.

Ring i dag for et godt tilbud

Få repareret dit anlæg 

Øens Køle- & Klimateknik ApS holder til i Haarby nær Faaborg, Svendborg, Middelfart, Bogense og Odense men kører ud på hele Fyn. Vi reparerer dit anlæg uanset om det er et varmepumpeanlæg eller et jordvarmeanlæg så kan vi udføre reparationerne for dig.

Vi har over 30 års erfaring med reparationer på diverse anlæg, og derfor har vi kompetencerne til at udfører kvalitetsbevidste reparationer.

Derudover er vi VE-godkendte installatører, hvilket betyder for dig at, uanset hvilken form for reparation eller service vi udfører på dit anlæg så er du sikret topkvalificeret service og en montør som er uddannet til at montere og installere energianlæg.

Kontakt os og få et tilbud på reparation og service af dit anlæg

Står du med et anlæg som ikke fungere optimalt? eller trænger dit anlæg til sit årlige eftersyn?

Så kontakt Øens Køle- & Klimateknik ApS, vi kan servicere og reparere dine anlæg for dig, uanset om det er et eftersyn eller en reparation du skal bruge.

Du er velkommen til at, kontakte os på 31782300 også tager vi en snak om hvad du har brug for.

Kontakt os og hør mere